Accountant

Bediende
Bachelor
2 jaren ervaring
Gent

Ben jij hands-on, werk je gestructureerd en heb je bovendien een flinke portie analytisch inzicht? Zoek je een nieuwe job in de boekhouding? Dan is deze job van Accountant iets voor jou! 

Voor de ondersteuning van onze boekhoudafdelingen in Kallo (Beveren) en Gent zijn we op zoek naar een jong en dynamisch profiel die zich gemakkelijk en vlot kan inwerken. Je zal onmiddellijk in nauw teamverband samenwerken met je meer ervaren collega’s. Je biedt ondersteuning in uiteenlopende dossiers. Denk hierbij onder meer aan de maandelijkse rapportering, het opmaken van balansen en jaarrekeningen, BTW-aangiftes, Intrastat, voorbereiden van vennootschapsbelasting, enz. 

In je functie zal je ook in aanraking komen met recente ontwikkelingen op vlak van facturatie-scanning en migratie naar een nieuwe financiële software. Gaandeweg leer je zo zelfstandig uiteenlopende dossiers op te nemen en groei je uit tot volwaardig A-Z accountant.

Profile

  • Je kan accuraat en gestructureerd werken.
  • Je hebt een sterke analytische affiniteit. In die optiek kan je ook vlot met Excel werken.
  • Je kan je gemakkelijk integreren in 2 relatief kleine teams (max 4 pers).
  • Talenkennis: Nederlands en Engels (Frans).
  • Je bent hands-on en communiceert vlot.
  • Iemand die doorzettingsvermogen bezit en die betrokkenheid met het bedrijf toont.

Offer

  • Je kan rekenen op een vast contract en aantrekkelijk salaris.
  • Je komt terecht bij een multinational met een grote ambitie, een sterke structuur en een gezonde financiële fundering.
  • Er heerst een inspirerende bedrijfscultuur, gericht op samenwerking en met ruimte voor zelfontplooiing en initiatief.
  • Een werkomgeving waarbij collegialiteit en een aangename werksfeer centraal staan.

Katoen Natie Groep: BU Consumer Goods & Industry

Wereldwijd combineert "KATOEN NATIE" engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over 33 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo’n 17.000 mensen tewerk. De Business unit Consumer Goods & Industry focust op de behandeling van consumptiegoederen in de volledige supply chain binnen marktsegmenten zoals textiel, DIY- producten, Pharma, Homeware, E-Commerce en producten met industriële toepassing.

Heb jij zin in deze boekhoudkundige uitdaging? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!