Jobdag
Supply Chain Trainees

Antwerpen Kallo
Katoen Natie - traineeships

Katoen Natie zoekt enthousiaste Supply Chain trainees! Ben jij net afgestudeerd als bachelor en heb je interesse in een leidinggevende functie? Of al ervaring en klaar voor de next step in jouw logistieke carrière? Dan zit je bij Katoen Natie goed! 

Schrijf je in de voor de jobdag van donderdag 25 november. Maak kennis met deze internationale speler en de innovatieve en dynamische wereld van de logistiek. Ga meteen in gesprek met een consulent. En ontdek of het Supply Chain Traineeship iets is voor jou!

Het traineeship in een notendop

Als Supply Chain Trainee groei je binnen 2 jaar door naar een leidinggevende functie binnen een van de logistieke operaties. Je start on the job en leert alle ins and outs van het logistieke proces. De focus ligt op operationele skills, leiderschapsskills en specialisatie. Een afwisselend parcours vol uitdagingen en kansen om bij te leren. 

Er zijn nog meerdere plaatsen vrij voor dit traineeship binnen diverse operaties. 

Practical

Waarom Katoen Natie?
Je komt terecht in een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij Katoen Natie heerst een sterke no-nonsense bedrijfscultuur. Als je van aanpakken weet, kan je snel doorgroeien.
We bieden jou een vast contract na een succesvolle interimperiode én een aantrekkelijk salaris.

Het programma:
Welkom en start met een voorstelling van de recruiters, een voorstelling van Katoen Natie en daarna 1 op 1 gesprekken.

Locatie: 
De jobdag vindt plaats op het hoofdkantoor van Katoen Natie aan de Singelberg in Kallo: magazijn 5 - Hof van Nobel/Vossenhol. Bekijk hier een kaart van de site in Kallo. Na inschrijving nemen we contact met je op en ontvang je meer info en uitleg. 

Datum: 
Donderdag 25 november 2021. Ontvangst is om 8u30 met koffie/thee en koffiekoeken. 

Meer weten over dit traineeship? Meld je dan zeker aan voor de jobdag via onderstaand formulier. Tot snel!