Jobdag
Trainees & bedienden

Antwerpen Kallo
Katoen Natie - traineeships

Katoen Natie zoekt enthousiaste Supply Chain trainees! Heb jij je Bachelordiploma op zak en interesse in een leidinggevende functie? Of al ervaring en klaar voor de next step in jouw logistieke carrière? Dan zit je bij Katoen Natie goed! 

Schrijf je in de voor de jobdag van donderdag 23 juni. Maak kennis met deze internationale speler en de innovatieve en dynamische wereld van de logistiek. Ga meteen in gesprek met een consulent. En ontdek of het Supply Chain Traineeship iets is voor jou!

Het traineeship in een notendop

Als Supply Chain Trainee groei je binnen 2 jaar door naar een leidinggevende functie binnen een van de logistieke operaties. Je start on the job en leert alle ins and outs van het logistieke proces. De focus ligt op operationele skills, leiderschapsskills en specialisatie. Een afwisselend parcours vol uitdagingen en kansen om bij te leren. 

Er zijn meerdere plaatsen vrij voor dit traineeship binnen diverse operaties. 

Andere bediendenjobs

Op zoek naar een andere uitdaging? Katoen Natie kijkt uit naar diverse profielen. Deze komen tijdens de jobdag ook aan bod:

Practical

Waarom Katoen Natie?
Je komt terecht in een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij Katoen Natie heerst een sterke no-nonsense bedrijfscultuur. Als je van aanpakken weet, kan je snel doorgroeien.
We bieden jou een vast contract na een succesvolle interimperiode én een aantrekkelijk salaris.

Het programma:
Welkom en start om 9u met een voorstelling van de recruiters, een voorstelling van Katoen Natie en daarna 1 op 1 gesprekken.

Locatie: 
De jobdag vindt bij Katoen Natie Kallo plaats aan de Singelberg. We sturen je alle info na je inschrijving. 

Datum & tijdstip: 
Donderdag 23 juni 2022. Van 9u tot 12u.

Meer weten over dit traineeship of de andere jobs? Meld je dan zeker aan voor de jobdag via onderstaand formulier.  Tot snel!