Jobdag
Trainees & bedienden

Antwerpen Kallo
Katoen Natie - traineeships

Katoen Natie zoekt enthousiaste Trainees & Bedienden! Heb jij je Bachelor- of Masterdiploma op zak en interesse in een leidinggevende functie? Of al ervaring en klaar voor de next step in jouw logistieke carrière? Dan zit je bij Katoen Natie goed! 

Schrijf je in de voor de jobdag van donderdag 20 oktober. Maak kennis met deze internationale speler en de innovatieve en dynamische wereld van de logistiek. Ga meteen in gesprek met een consulent. En ontdek of het Management Traineeship iets is voor jou!

Management trainee

Doorgroeien naar manager in de logistiek? Master op zak, maar wil je nog van verschillende logistieke bedrijfsonderdelen leren? Dan is het management traineeship iets voor jou! Je kan rekenen op een gevarieerde training van ongeveer 2 jaar bij diverse warehouses. Je werkt vanaf dag 1 mee aan projecten. Je geeft zelf richting aan je carrière en kan o.a. doorgroeien naar operationeel manager, key-account manager of solutions engineer.. Er zijn ook mogelijkheden in het buitenland!

Andere bediendenjobs

Op zoek naar een andere uitdaging? Katoen Natie kijkt uit naar diverse profielen. Meld je zeker aan en we bekijken samen de mogelijkheden!

Practical

Waarom Katoen Natie?
Je komt terecht in een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Bij Katoen Natie heerst een sterke no-nonsense bedrijfscultuur. Als je van aanpakken weet, kan je snel doorgroeien.
We bieden jou een vast contract na een succesvolle interimperiode én een aantrekkelijk salaris.

Het programma:
Welkom en start om 9u met een ontbijtje. Daarna een voorstelling van de recruiters, een aantal filmpjes van Katoen Natie, gevolgd door 1 op 1 gesprekken. Aansluitend krijg je meteen een rondleiding door het magazijn.

Locatie: 
De jobdag vindt bij Katoen Natie Kallo plaats aan de Singelberg. We sturen je alle info na je inschrijving. 

Datum & tijdstip: 
Donderdag 20 oktober 2022. Van 9u tot 12u.

Meer weten over dit traineeship of de andere jobs? Meld je dan zeker aan voor de jobdag via onderstaand formulier.  Tot snel!