Energieke Supply Chain Trainee

Jef

"Uitdagend, hard werken en een héél goede leerschool"

Image
Enthousiaste_Heftruckchauffeur

Ik ben 5 jaar geleden gestart als Supply Chain Trainee bij Katoen Natie. Ik heb een traject van 2 jaar doorlopen om Teamleader te worden, om nu te eindigen als Supervisor. Als trainee heb je hier een heel gevarieerd takenpakket. Het begint bij containers lossen, orders voorbereiden, picken, packen en eventueel ook laden. Daarna word je toegewezen aan een departement en daar zal je alle operationele taken uitvoeren, tot in de perfectie.

Vanaf dat je jouw taken heel goed uitvoert, word je opgeleid tot leidinggevende. Het hangt helemaal van jezelf af en hoe hard je hier werkt. Doe je het heel goed, dan word je heel snel opgeleid en dan kan je het heel ver schoppen.

Ik vind het tof dat het in het begin heel hard werken is en dat, vanaf dat ze je beginnen opmerken, ze je echt zaken aanleren om te blijven groeien en investeren in jou.

Maar het is niet allemaal hard werken, we lachen ook enorm veel op de werkvloer. Er is een hele goede teamspirit en vaak wordt er op vrijdag een pintje gedronken om de week goed af te sluiten.

Traineeship: van Supply Chain Trainee tot leidinggevende

  • Je carrière start on the job, tussen de medewerkers. Je voert diverse taken in het magazijn uit. Zo leer je elke schakel in het logistiek proces kennen.
  • Je leert alle ins and outs van het logistiek proces. Én hoe je deze kan optimaliseren.
  • We dompelen je onder in people management. Zodat jij straks je eigen team kan aansturen en coachen.
  • Het gehele traject duurt 2 jaar. Afhankelijk van jouw competenties en interesses, kan je doorgroeien naar een leidinggevende positie zoals teamleader van een bepaalde afdeling.

Wil jij je potentieel ontdekken bij Katoen Natie? Ontdek nu ons operationeel Supply Chain leertraject.

Jobs die interessant zijn voor jou

Supply Chain Trainee

Trainee
Gent
Voltijds

Pas afgestudeerd en je bachelordiploma op zak? Heb jij interesse in een leidinggevende functie? Als Supply Chain Trainee g...