Ondernemende management trainee

Marylin en Arnout

"Flexibiliteit, uitdaging en sociaal contact"

Image
Ondernemende Trainee

Marylin: ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur en ik werk nu gedurende 5 maanden bij Katoen Natie als Management Trainee.

Ik vind het eigenlijk heel tof dat de job zo gevarieerd is. Ik ben hier op 5 maanden tijd op 3 projecten gezet en zo leer ik ook wat mij het meeste ligt. Na 2 jaar ga ik kunnen kiezen welke richting ik uitga en ik vind het leuk dat ik daar nu al op wordt voorbereid. Werken voor Katoen Natie is voor mij de droomjob in dit stadium van mijn carrière. Zeker omdat het je in staat stelt om op korte tijd je carrière een goede boost te geven.

Arnout: Ik heb een Master toegepaste economische wetenschappen in innovatie & ondernemerschap en ondertussen werk ik al 8 maanden als Management Trainee bij Katoen Natie.

Ik heb een heel breed takenpakket, waardoor ik veel expertise en ervaring kan opdoen in verschillende vakken. Momenteel volg ik een supervisor om te kijken wat zijn dagdagelijkse taken zijn. Ik help hem hier ook bij, daarin wordt mijn leiderschap getest en krijg ik elke dag te maken met verschillende soorten uitdagingen.

Ik ben een echte people-person en ik hou ervan om mensen te begeleiden en met hen om te gaan.

Traineeship: van trainee tot manager

  • Je training start on the job. In verschillende warehouses van Katoen Natie maak je kennis met het logistiek proces. Én hoe je deze kan optimaliseren.
  • Je krijgt inzicht in zowel de logistieke, commerciële alsook de technische en administratieve aspecten binnen de warehouses. De werking van een warehouse kent straks geen geheimen meer voor jou!
  • We stellen je leiderschapsskills op de proef. Kan jij teams coachen en aansturen?
  • Met deze intensieve training van ongeveer 2 jaar stomen we je klaar om snel hogerop raken binnen de business units.
  • Met je eigen initiatieven en ideeën geef je richting aan je carrière. Je kan diverse paden bewandelen: operationeel manager, key-accountmanager, solutions-engineer.. Of project manager in het buitenland. De mogelijkheden zijn groot.

Ben jij klaar om te leren en groeien? Ontdek nu het Management Traineeship.

Jobs die interessant zijn voor jou

Management Trainee Logistiek

Trainee
Antwerpen Kallo
Voltijds

Doorgroeien naar manager in de logistiek? Net (of bijna) afgestudeerde master? Of al een eerste werkervaring ach...

Management Trainee Logistiek

Trainee
Gent
Voltijds

Doorgroeien naar manager in de logistiek? Net (of bijna) afgestudeerde master? Of al een eerste werkervaring ach...