Wat is onze ‘spirit’?

Katoen Natie is een warm, succesvol familiebedrijf, gebaseerd op sterke en moderne ondernemerswaarden, die tot uitdrukking komen in het dagelijks werk van onze medewerkers. Deze cultuur is gebaseerd op het creëren van eigenaarschap en toewijding om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Wij investeren in het talent van elk van onze medewerkers en geven onze mensen de kans om te groeien en succesvol te worden. De manier waarop we onze waarden naleven, is de sleutel tot ons succesverhaal. Met de ‘What’s our Spirit’-campagne brengen we een reeks getuigenissen, die elk een andere waarde uit onze bedrijfsbijbel belichten. Bij elke testimonial hoort een ander beeld dat de specifieke waarde visualiseert. 
Ontdek of jij de ‘spirit’ hebt!

Waarde 5: Vangnet

Julien - Maintenance Manager

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om onze medewerkers te vertrouwen bij het aangaan van uitdagingen. Zelfs wanneer de uitkomst van hun initiatieven anders is dan verwacht, steunen we hen. Het motiveert hen om nog meer initiatief te nemen en in beweging te blijven. Net als een vangnet bij acrobatie!

Waarde 4: Double baggers

Boonjan - Heftruckchauffeur

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om onze medewerkers te koesteren die een stapje extra zetten voor onze klanten. We vergelijken ze met "double baggers" aan de kassa. Het zijn de medewerkers die perfect aanvoelen wat onze klanten nodig hebben en dat kunnen leveren. Net als een cadeautje met een grote strik er om!

Waarde 3: Verborgen potentieel

Victor - Business Support Operations

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om verborgen talenten op te merken en onze medewerkers aan te moedigen om ze te ontwikkelen. We geven onze medewerkers de kans om zich te verbeteren en motiveren hen om verder te gaan dan hun verwachtingen. Net zoals het oplossen van een rubik's kubus!

Waarde 2: Reservetroepen

Marijke – Management Trainee

Bij Katoen Natie hebben we de ‘spirit’ van vertrouwen, zonder meer in onze trainees. Zij worden opgeleid om in te vallen en in actie te komen waar en wanneer dat nodig is, niet alleen om te scoren, maar ook om anderen te helpen en problemen op te lossen. Net zoals voetballers op de reservebank!

Waarde 1: Wolvenbloed

Cheryl - Operational Manager

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om vooruit te geraken, om door te zetten en vooral door dit samen te doen. Steeds streven we naar hetzelfde doel, waarbij we de drang hebben om dingen te verwezenlijken en resultaten te behalen. Net zoals een roedel wolven!