Waarom werken bij Katoen Natie?

Vandaag de dag is Katoen Natie een van de grootste full-service leveranciers van logistieke en technische oplossingen. Meer dan 15.000 werknemers in 35 landen dragen dagelijks hun steentje bij aan de kwalitatieve dienstverlening. Ook in Belgiƫ draaien de haven- en magazijnactiviteiten op volle toeren in de vestigingen in Gent en Kallo. Het jobaanbod is divers: van orderpicker tot management trainee. Er is vast een job die bij jou past. Bij Katoen Natie kan je rekenen op tal van kansen en doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een boeiende werkomgeving, waarin je altijd bijleert en we streven naar groei. Kom jij met ons meegroeien?

Getuigenissen

Wat ons uniek maakt

Kansen grijpen

In een grote groep als Katoen Natie kom je tal van kansen tegen. Aan jou om ze te grijpen! Als je het slim aanpakt, kan je hier zelfs snel doorgroeien.

Altijd bijleren

Katoen Natie investeert in jouw ontwikkeling. Niet alleen met opleidingen, maar vooral met een boeiende werkomgeving waarin je steeds nieuwe dingen leert.

Sterke cultuur

Onze bedrijfscultuur is no-nonsense en oplossingsgericht. Collega's die van aanpakken weten, hebben hier een streepje voor.

Grote groep

Katoen Natie is actief in 35 landen met meer dan 15 000 medewerkers. En toch ligt het beslissingscentrum dicht bij huis. Hier kan je dus heel wat kanten uit!

Ongezien veelzijdig

Wereldwijd biedt Katoen Natie heel uiteenlopende logistieke diensten. Dat vertaalt zich ook naar een grote veelzijdigheid aan jobs.

Echt innovatief

Onze logistieke platformen draaien op innovatieve processen en technologie. Bovendien investeren we niet alleen volop in efficiƫntie, maar ook in duurzaamheid.