Vandaag de dag is Katoen Natie een van de grootste full-service leveranciers van logistieke en technische oplossingen. Meer dan 15.000 werknemers in 35 landen dragen dagelijks hun steentje bij aan de kwalitatieve dienstverlening. Ook in België draaien de haven- en magazijnactiviteiten op volle toeren in de vestigingen in Gent en Kallo. Het jobaanbod is divers: van orderpicker tot management trainee. Er is vast een job die bij jou past. Bij Katoen Natie kan je rekenen op tal van kansen en doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een boeiende werkomgeving, waarin je altijd bijleert en we streven naar groei. Kom jij met ons meegroeien?

Bekijk alle jobs

Wat ons uniek maakt

 • icon

  Kansen grijpen

  In een grote groep als Katoen Natie kom je tal van kansen tegen. Aan jou om ze te grijpen! Als je het slim aanpakt, kan je hier zelfs snel doorgroeien.

 • icon

  Altijd bijleren

  Katoen Natie investeert in jouw ontwikkeling. Niet alleen met opleidingen, maar vooral met een boeiende werkomgeving waarin je steeds nieuwe dingen leert.

 • icon

  Sterke cultuur

  Onze bedrijfscultuur is no-nonsense en oplossingsgericht. Collega's die van aanpakken weten, hebben hier een streepje voor.

 • icon

  Grote groep

  Katoen Natie is actief in 35 landen met meer dan 15 000 medewerkers. En toch ligt het beslissingscentrum dicht bij huis. Hier kan je dus heel wat kanten uit!

 • icon

  Veelzijdig

  Wereldwijd biedt Katoen Natie heel uiteenlopende logistieke diensten. Dat vertaalt zich ook naar een grote veelzijdigheid aan jobs.

 • icon

  Innovatief

  Onze logistieke platformen draaien op innovatieve processen en technologie. Bovendien investeren we niet alleen volop in efficiëntie, maar ook in duurzaamheid.

Ontdek de Katoen Natie ‘spirit’

Katoen Natie is een warm, succesvol familiebedrijf, gebaseerd op sterke en moderne ondernemerswaarden, die tot uitdrukking komen in het dagelijks werk van onze medewerkers. Deze cultuur is gebaseerd op het creëren van eigenaarschap en toewijding om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Wij investeren in het talent van elk van onze medewerkers en geven onze mensen de kans om te groeien en succesvol te worden. De manier waarop we onze waarden naleven, is de sleutel tot ons succesverhaal.

Met de ‘What’s our Spirit’-campagne brengen we een reeks getuigenissen, die elk een andere waarde uit onze bedrijfsbijbel belichten. Bij elke testimonial hoort een ander beeld dat de specifieke waarde visualiseert.

Ontdek of jij de ‘spirit’ hebt!

Wolvenbloed

Cheryl - Operational Manager

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om vooruit te geraken, om door te zetten en vooral door dit samen te doen. Steeds streven we naar hetzelfde doel, waarbij we de drang hebben om dingen te verwezenlijken en resultaten te behalen. Net zoals een roedel wolven!

Wolvenbloed

Reservetroepen

Marijke – Management Trainee

Bij Katoen Natie hebben we de ‘spirit’ van vertrouwen, zonder meer in onze trainees. Zij worden opgeleid om in te vallen en in actie te komen waar en wanneer dat nodig is, niet alleen om te scoren, maar ook om anderen te helpen en problemen op te lossen. Net zoals voetballers op de reservebank!

Reservetroepen

Verborgen potentieel

Victor - Business Support Operations

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om verborgen talenten op te merken en onze medewerkers aan te moedigen om ze te ontwikkelen. We geven onze medewerkers de kans om zich te verbeteren en motiveren hen om verder te gaan dan hun verwachtingen. Net zoals het oplossen van een rubik's kubus!

Verborgen potentieel

Double baggers

Boonjan - Heftruckchauffeur

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om onze medewerkers te koesteren die een stapje extra zetten voor onze klanten. We vergelijken ze met "double baggers" aan de kassa. Het zijn de medewerkers die perfect aanvoelen wat onze klanten nodig hebben en dat kunnen leveren. Net als een cadeautje met een grote strik er om!

Double baggers

Vangnet

Julien - Maintenance Manager

Bij Katoen Natie hebben we de spirit om onze medewerkers te vertrouwen bij het aangaan van uitdagingen. Zelfs wanneer de uitkomst van hun initiatieven anders is dan verwacht, steunen we hen. Het motiveert hen om nog meer initiatief te nemen en in beweging te blijven. Net als een vangnet bij acrobatie!

Vangnet

Vind jouw job bij Katoen Natie

Interesse in de vele voordelen van werken bij Katoen Natie en herken je jezelf in deze waarden? Dan heb jij de juiste spirit! Solliciteer meteen voor een van onze vele openstaande vacatures.

Bekijk alle jobs